Menu

Vacature ZZP Keukenmonteur

Ben jij zelfstandig ondernemer, ben je goed in het monteren van keukens, beschik je over een eigen bus en gereedschappen en ben je op zoek naar opdrachten? Wij zijn altijd op zoek naar ZZP keukenmonteurs die op opdrachtbasis keukens kunnen monteren. Alle belangrijke randzaken regelen wij voor je! Van klantenwerving tot aan de planning.

Wat ga je doen?

Vanuit je eigen bedrijfsbus kom je op verschillende plekken in Nederland waar je verantwoordelijk bent voor het monteren van dé droomkeuken van onze klanten. Van een moderne keuken tot aan een landelijke keuken. Elke plek, klant en keuken is anders.

Bij De Keukenman zijn de zaken goed geregeld. En als zelfstandige merk je dat. Bijvoorbeeld doordat je bij een uitdaging of probleem technische ondersteuning mag verwachten vanuit ons hoofdkantoor en uw regio.

Wat kun je nog meer van ons verwachten:
Wij bieden jou de volgende voordelen als zelfstandig keukenmonteur bij De Keukenman:

  • de geruststelling dat wij de gehele klantenwerving uit handen nemen.
  • een planning van je montagewerkzaamheden.
  • binnen 14 werkdagen geld op je rekening

Wie ben jij?

Als ZZP keukenmonteur werk jij zelfstandig. Daarnaast werk je precies en ga je altijd voor het beste resultaat. Daarnaast ben je klantgericht en denk je in mogelijkheden. Verder heb jij:

  • ervaring met plaatsen en monteren van keukens.
  • een btw nummer en bij voorkeur een VCA certificaat.
  • eigen vervoer en gereedschappen.

Zullen we kennismaken?

Monteer jij binnenkort de droomkeuken bij onze klanten? Wij zijn benieuwd naar je ervaring. Laat snel je gegevens bij ons achter en wij nemen contact met je op. Vragen? Stuur een mailtje naar info@montagegroepnederland.nl.