Menu

Werken bij De Keukenman

De filosofie van De Keukenman is dat je geen jarenlange ervaring hoeft te hebben in het werk dat je gaat doen. Enthousiasme, passie en drive zijn de belangrijkste eigenschappen die je moet bezitten om succesvol te worden. Er is er veel geregeld op deskundige trainers en professionele trainingsfaciliteiten. Bij De Keukenman heb je zelf je succes in handen en krijg je alle ruimte, vrijheid en begeleiding om jezelf te ontwikkelen.

Als jij het beste uit jezelf haalt, verdient dat extra stimulans. Dat doen we door je persoonlijke aandacht te geven en je te belonen voor je inzet, met uitstekende arbeidsvoorwaarden en een salaris dat is afgestemd op jouw inspanningen. Maar we doen nog meer. De Keukenman biedt aantrekkelijke personeelskortingen op producten vanuit onze organisatie en organiseert regelmatig leuke bedrijfs- en afdelingsuitjes. Ook hebben we aantrekkelijke extra’s zoals interne kinderopvang, een gezellig inpandig café en een eigen fitnesscentrum. Kijk op www.werkenbijdmg.eu of klik hier om al onze vacatures te bekijken op ons hoofdkantoor in Waalwijk.

Kijk op www.werkenbijmandemakers.nl of klik hier om al onze vacatures te bekijken.

Werken als ZZP Keukenmonteur

Ben jij zelfstandig ondernemer, ben je goed in het monteren van keukens, beschik je over een eigen bus en gereedschappen en ben je op zoek naar opdrachten? Wij zijn altijd op zoek naar ZZP keukenmonteurs die op opdrachtbasis keukens kunnen monteren. Alle belangrijke randzaken regelen wij voor je! Van klantenwerving tot aan de planning.

Vanuit je eigen bedrijfsbus kom je op verschillende plekken in Nederland waar je verantwoordelijk bent voor het monteren van dé droomkeuken van onze klanten. Van een moderne keuken tot aan een landelijke keuken. Elke plek, klant en keuken is anders.

Klik hier voor meer informatie over de ZZP Keukenmonteur vacature

ZZP Montage
Klantenservice De Keukenman

Klantenservice

Ben jij op zoek naar een functie waarin je continue in gesprek bent met klanten om op zoek te gaan naar de beste oplossingen en antwoorden?

Je lost servicevragen van onze klanten op, waarbij economische, logistieke en commerciële belangen optimaal gewaarborgd worden. Daarnaast beantwoord je alle overige voorkomende vragen van de klanten van onze winkelformules en je legt de gemaakte afspraken zorgvuldig vast. In deze functie houd je actief contact met leveranciers en met interne afdelingen. Klanttevredenheid is en blijft het doel.

Logistiek

Zit je graag op de weg en zoek jij de afwisseling om ook met klanten in contact te zijn? Ben je een vroege vogel maar ben je ’s avonds graag op tijd thuis? Ben je een teamspeler en zit je graag samen met een collega op de vrachtwagen? Solliciteer dan bij DMG als chauffeur keukens!

Als chauffeur begin je de dag met een kop koffie in onze logistieke kantine met je collega’s en vertrek je vervolgens om 5.00 uur naar je eerste klant. Je gaat altijd met een collega op pad en bezorgt samen keukens in heel Nederland. Je begroet de klant, lost de keuken en brengt de keuken bij de klant binnen. Vervolgens controleer je de keuken op juistheid, beschadigingen en compleetheid. Daarnaast bekijk je de plaats waar de keuken moet komen ook nog goed op werkbaarheid voor de monteur, je controleert bijvoorbeeld de aansluitpunten voor gas, water, elektra en of de muren correct afgewerkt en recht zijn. Je handelt eventuele openstaande bedragen af en geeft de klant uitleg over de garantiepapieren.

Is chauffeur jouw droombaan maar heb je nog geen groot rijbewijs? Ook dan biedt DMG mogelijkheden om te starten als leerling chauffeur en bij ons jouw rijbewijs te halen.

Logistiek De Keukenman
Montage De Keukenman

Montage

Hoe ziet je dag eruit als keukenmonteur?
Om 7.00 uur kom je aan bij de klant die natuurlijk blij is om je te zien; de keuken die zij hebben uitgekozen wordt vandaag geplaatst! De hele dag ben je bezig om de keuken te monteren en deze 100% af te leveren. Gedurende de dag heb je telefonisch contact met je collega’s voor eventuele vragen of om dingen met elkaar af te stemmen. Als de keuken af is zie je de blijdschap van de klant; hier doe je het voor! Je neemt afscheid en rijdt met een voldaan gevoel naar huis. Variatie in je werk? Jazeker, want morgen ga je weer een andere keuken plaatsen, met een hogere moeilijkheidsgraad en bij een nieuwe klant.

De Keukenman komt in actie na aankoop van een keuken bij één van de keukenformules van De Mandemakers Groep (DMG). Vanaf dit moment neemt De Keukenman het gehele traject voor zijn rekening; van het inmeten en uiteindelijk plaatsen van de keuken tot eventuele serviceverlening. Bij De Keukenman werken ongeveer 800 medewerkers, waaronder keukenmonteurs, servicemonteurs, keukenbezorgers, magazijnmedewerkers, orderverwerkers en klantenservice medewerkers.

Orderverwerking

Ben jij graag technisch bezig en heb je affiniteit met keukens? Vind jij het bovendien een uitdaging om iedere orderbon 100% volledig en foutloos te krijgen? Dan ben jij wellicht de versterking die wij zoeken in ons team op de orderverwerking.

We zijn voor de binnendienst op zoek naar allround orderverwerkers. Als orderverwerker ben je een belangrijke schakel tussen de verkoop, onze leveranciers en klanten. Nadat de keuken verkocht is neem jij de order over van de verkoopadviseur en zorg je ervoor dat deze op een juiste wijze wordt verwerkt. Hiermee sta je aan de basis van de klanttevredenheid.

Je controleert de orderbonnen die uit de showroom binnen komen op juistheid en technische haalbaarheid. Zo controleer je het meetrapport en vergelijk je deze met de orderbon en tekeningen. Voor de juiste afwikkeling onderhoud je met regelmaat contact met de verkoopadviseur en onze leveranciers. Wanneer je helemaal zeker bent dat de keuken voor 100% in orde is bestel je deze bij onze leveranciers. Jouw doel is het bereiken van een 100% juiste uitlevering van de keuken bij de klant. Dit is dan ook de reden dat je de bestelde keuken blijft volgen totdat de leveranciersbevestigingen door jou akkoord zijn bevonden. Daarnaast ondersteun je ook de verkoopadviseurs en ben je bereikbaar voor vragen vanuit de showroom omtrent technische mogelijkheden

Orderverwerking Keukenman